Skip to main content

Hoe word je een inclusieve L&D-professional

Date: 11 april 2022
Time: 10:00 am – 2 pm
Location: 1931 congrescentrum, Den Bosch
Entrance: 47 Euro

By: Ingeborg Kroese, Doctoraal onderzoeker Open University Milton Keynes UK.

Diversiteit, inclusiviteit en gelijke kansen zijn terugkerende thema’s in de maatschappij. Ook organisaties hechten er steeds meer belang aan.

In L&D wordt vaak gekozen voor aparte trainingen, bijvoorbeeld trainingen in onbewuste vooroordelen. Maar sociale categorieën, zoals gender, spelen een rol in alle trainingen. En alle trainingen hebben de kans om inclusiviteit en gelijke kansen te bevorderen.

Maar hoe doe je dat? In Ingeborg’s onderzoek gaven veel trainers aan dat nooit echt geleerd of besproken te hebben. In dit uur helpt Ingeborg je op weg met de meest recente onderzoeken en praktische aanbevelingen. Zodat je een inclusieve L&D professional kunt zijn.

Diversiteit >> Inclusiviteit >> Training

Na 15 jaar wereldwijde commerciële en leidinggevende functies, ontwikkelt Ingeborg sinds 2006 leerprogramma’s in verschillende landen en culturen. Ingeborg woonde onder andere in Pakistan, Dubai en Engeland. Het belang van inclusiviteit heeft zij persoonlijk ervaren. Daarom steekt ze tijd en energie in promotieonderzoek naar gelijke kansen in trainingen. De baanbrekende inzichten helpen L&D professionals om gelijke kansen te stimuleren